Vi ejer en dejlig både,en Limbo, som står til rådighed for klubbens medlemmer.

Limbo 5XX er  en glasfiberbåd med plads ud for klubhuset i Kerteminde. Båden har en 75 hk Suzuki motor som kan bringe den op omkring 20 knob med 4 dykkere ombord. Båden bruges primært i Kerteminde Bugt og i Storebælt, hvor den kan bære op til 8 dykkere. Båden er udstyret med 10″ Lowerance Kortplotter, sidescan, ekkolod og den har automatisk elektrisk lænse pumpe, 2 stk. Benzin tanke, anker med 40m tovværk. Limboen har desuden  en indregistreret trailer.

Og kan vi lokke Jens med ud at dykke når vi er for mange, har han en RIB  Bombardi 5XX  med en 90 hk. Suzuki motor. Båden er designet til dykning og udstyret med Hummibird Sidescan og Lowerance kortplotter, ekkolod mv. Den har trailer og kan håndteres af en bil i mellemklassen.

Ribben er havgående og klare sig fint også selv om der er lidt buler på overfladen. Der kræves to mand fra klubben for at bruge ribben, i modsætning til Limboen der bare kræver en enkelt.

Begge både kræver som minimum speedbådscertifikat  for at  sejle dem.

Klubbens båd kræver også bådkort som er et lille kursus der erhverves/opdateres i klubben en gang om året.

Andre dykkere er også velkommen ombord i bådene. Betaling herved er 50 kr.  pr. dykker+ en andel af brandstof udgiften. Pengene  går til vedligeholdelse af båden.